E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Да ли је кутија од нехрђајућег челика у националној српској добро или лоше?

Кутије за писмо на којима је направљено од гвожђа, а затим ће бити обојане, имаће проблема са неравномерном бојом након завршетка производње, а касније ће и боја лако отпасти, кутија за слово такође је лако захрђала и није трајна. Кутије са поштама које је пошта поставила углавном су направљене од пластике. Ефекат протупровалних поштанских сандучића је врло лош. Писма се лако могу изгубити, а утицаће и на изглед заједнице. За писмоносне кутије од алуминијских легура, за оне старе кутије од слова од легуре алуминијума, кутија за писмо је врло отпорна на оштећења, лако се оксидује, а спољно кућиште ће бити црно. Кутија од нехрђајућег челика уопште не треба да брине због ових проблема.


За површинску обраду сандучића од нехрђајућег челика, неколико уобичајених метода су третман за бељење површине, третман за осветљење површинског огледала и третман бојања површина. Ове методе су све методе за улепшавање кутија од нехрђајућег челика. Третман огледалом заснован је на сложености производа од нехрђајућег челика и захтевима корисника. За постизање сјаја зрцала могу се користити механичко полирање, хемијско полирање, електрохемијско полирање и друге методе како би се постигао бољи декоративни ефекат производа.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.