E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Колико дуго се може користити облога од нехрђајућег челика

Рећи колико дуго може да се гарантује специфични век производа од нехрђајућег челика заправо није баш извесно. То се одређује према месту уградње и учесталости употребе. То је попут капута ако се дуго не чува у ормару. Још је нова после десет или двадесет година, а иако је производ од нехрђајућег челика, повезана је и са влагом места инсталације. Ако је веома суво окружење, природно је лакше продужити век трајања, али нормално Каже се да су репутација и задовољство купаца производа од нехрђајућег челика прилично високи.


Наравно, за потрошаче различитих нивоа потрошње, распон цена изабраних производа од нехрђајућег челика такође утиче на њихов век трајања. Цена је директно повезана са избором материјала. За неке производе са преференцијалним ценама, материјали од нехрђајућег челика који се користе за производњу су Није толико скупо као што је загарантовано. Под истим окружењем употребе, верујем да је и век трајања сервиса недовољан. То многи људи кажу за пенију и денар.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.