E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Hva er fordelene med titangull i rustfritt stål?

Som et av mange dekorasjonsmaterialer har titan-gull rustfrie stålprodukter realisert konseptet med miljøbeskyttelse, kan fjerne skadelige giftige stoffer som metanol og virkelig gjøre produktet trygt uten stråling, slik at forbrukerne kan være trygge på sikkerhet Først da har fordelene med etterfølgende estetikk. Tross alt forbedres folks estetiske krav kontinuerlig med økningen i faktisk brukskrav. Når bruksverdien og sikkerhetsverdien er tilfredsstilt, vil utseendekravene til et slikt rustfritt stålprodukt plassert på offentlige steder , Naturligvis vil det bli inkludert i omfanget av vurdering.


De såkalte titangulls rustfrie stålproduktene er tilsetningen av titangullkomponenter på grunnlag av vanlige rustfrie stålprodukter, som er en oppgradert versjon av rustfrie stålprodukter. Kostnadene er ikke mye høyere enn for rustfrie stålprodukter, men det kan gjøre at produktet ikke blekner lett og sikrer en lengre levetid. Dette er utvilsomt en velsignelse for de fleste husholdningsforbrukere.


 Foshan Gangleren Metal Products Ltd. Rustfritt stål vinskap, rustfritt stål dekorativ skillevegg, Guangdong Foshan skjermprodusent, rustfritt stål vitrineskap, rustfritt stål salongbord, rustfritt stål blomsterpotte, rustfritt stål bakgrunnsvegg, rustfritt stål tak, rustfritt stål formet produkttilpasning.