E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Који су стилови стубова од нехрђајућег челика?

Према облику цилиндра:


    Цевасти цев, обична квадратна и округла цев су тело стуба, а цена је јефтина.

    Плочаст челични ступац, плочица. Такође је подељен на две врсте једноструких челичних плоча и двоструких челичних плоча, три челичне плоче су ретке, јер су трошкови челичних стубова често високи, а постоје и шупље и чврсте плоче.

    Обликован ступац, ступац неконвенционалног облика. На пример, посебна цев утора у облику ступа користи се као тело ступа, која се углавном користи за рукохват стила подног стакла. Предност је у томе што је згодна и брза, што може ефикасно уштедети време и трошкове.


Према стилу рукохвата који се примењује:


    Стуб са висећим стаклом од нехрђајућег челика. Користите привезак за стакло од нехрђајућег челика и стезаљку од нехрђајућег челика да бисте учврстили стакло, обично стегните један комад каљеног стакла од 8 мм до 12 мм. Или ламинирано каљено стакло, величина приказа зависи од папира.

    Стуб од нехрђајућег челика. Тело стуба опремљено је стезаљком за цев, која је обично перфорирана са 4 отвора, а обично носе мале цеви од 12 мм, 14 мм, 16 мм, 19 мм.


Према површинској обради:


    Ступац од нехрђајућег челика без боје. Површинска обрада је четком, мат, огледало итд., Што је углавном подељено колоном нехрђајућег челика у боји.

    Ступ од нерђајућег челика од титанијумског злата. Површина метала је пресвучена титан златом хемијском обрадом, а целина изгледа врхунски и луксузно. Најчешће се користи за фино уређење, као што су виле, хотели, изложбене дворане и друга места.

    Прскајте ступ нехрђајућег челика. Уобичајено је црни спреј.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.