E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Каква је опрема потребна за производе од нехрђајућег челика?

У ствари, технологија прераде производа од нехрђајућег челика одређује се према различитим врстама производа и различитим врстама прераде. Различите технологије прераде морају користити различиту опрему за обраду, како би се потребе обраде и производње савршено решавале. Технологија обраде може се схватити као метода прераде, односно према облику производа и другим захтевима, нехрђајући челик се сече, савија и савија како би се добио жељени производ од нехрђајућег челика.


Због тога, приликом израде производа од нехрђајућег челика, морате одредити технологију обраде пре него што одредите потребну опрему за обраду. Тренутно су ови уређаји подељени на опрему за сечење и опрему за површинску обраду. Истовремено, према дебљини нерђајућег челика, дели се и на опрему за хладно котрљање и топло ваљање итд. Обично постоје опрема за штанцање, машина за тачно заваривање, ЦНЦ смицање Бродска машина, ЦНЦ алатни стројеви и друга опрема.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.