E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Шта кажете на прилагођену обраду нерђајућег челика у смислу заната?

Ручни рад од нехрђајућег челика односи се на рукотворине израђене углавном од нерђајућег челика и допуњене другим материјалима. Инспирација дизајна изведена је из живота, али ствара вредност већу од живота. То је кристализација мудрости људи и потпуно одражава. Људска креативност и уметност. Са напретком и развојем индустрије, неки помоћни процеси постепено су механизовани, а кључни процеси који одређују уметнички квалитет производа, као што су сечење на лицу места, пуњење, длетовање и лепљење, још увек се довршавају ручним операцијама.


Ручне радиности од нехрђајућег челика су подељене у пет категорија према материјалу, облику, структури и украсу производа: технике вруће обраде као што су ливење, калцинација, печење, заваривање итд .; технике хладне обраде као што су чекић, прешање, ломљење, гнежђење, длетовање ; Плетење, слагање, уштеда у тачки и друге технике за уштеду притиска; уметање, смарагд у тачки, пуњење глазура и друге технике уградње; галванско полирање и полирање и остале технике површинске обраде. Они који воле обрте од нехрђајућег челика са различитим карактеристикама такође могу бирати у складу са својим жељама.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.