E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Како дизајнирати и направити огласну плочу од нехрђајућег челика?

Први је изградња оквира огласне плоче од нерђајућег челика. Као и други материјали изложени атмосфери, нерђајући челик је такође прљав, а огласну плочу од нерђајућег челика треба очистити и одржавати. Иако се многе огласне плоче од нерђајућег челика исперу тек када се стакло очисти, генерално, огласне плоче од нехрђајућег челика које се користе за спољашњост пере се два пута годишње. Огласна плоча од нерђајућег челика се испере ручно, углавном ручним наношењем сунђера сапуном и пилингом сваке даске сваких шест месеци.


Како се прави огласна плоча од нехрђајућег челика? Укупна висина огласне плоче износи 2,3 метра, а укупна дужина 15,5 метара. Израђена је од висококвалитетних вањских инок материјала, са двоструким вратима са предњим и задњим странама, те сунцобраном на врху, али доступне су и друге величине. Затим се врши израда главног стуба, прозора са обе стране, површине плоче врата прозора и строп. Захтеви за производњу сваког дела су различити. Због тога у специфичној производњи морате тражити и стручно особље да заврши рад.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.