E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Како дизајнирати конструкцију нехрђајућег челика екрана?

Дизајн заслонске конструкције од нехрђајућег челика мора следити принципе дизајна. То није само да се прикаже функција пресека екрана и декорација, већ и да се осигура сигурност употребе, осигура да нема проблема са квалитетом, већ се обрати пажња и на економичност. Тренутно у Пекингу постоје многе компаније специјализоване за производњу и дизајн заслона од нехрђајућег челика. Они су искусни и могу удовољити потребама корисника на више начина, па морају наћи такву посебну професионалну организацију за производњу и производњу.


Потребно је израчунати структуру сита од нехрђајућег челика. С физичког становишта, за конструкцију конструкције према конструкцијској чврстоћи, потребно је израчунати способност издржавања, а затим комбиновати специфичност материјала од нехрђајућег челика да би се израчунала целина. У исто време, не заборавите да узмете у обзир потребе вишеструких аспеката безбедности и економичности. Ово је веома компликован процес израчунавања, који просечан човек не може сам да га дизајнира, а за особу са одговарајућим професионалним знањем је потребна разумна наука.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.