E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Како утиче цена нерђајућег челика 304?

На цену 304 нерђајућег челика утичу и цене сировина. Тренд ЛМЕ никла има већи утицај на цену 304. Иако се цена никла опоравила након најниже тачке, цена никла се и даље тешко опоравља на претходну цену. Тада долази до утицаја домаћег тржишта главних промета промета на његову цену. Познато је да се након пролећног фестивала стопа градње различитих индустрија почела опорављати. У то време су разне челичане повећале производњу да би се активно реаговало. Међутим, због утицаја европске дужничке кризе, тржиште нехрђајућег челика после празника се заиста није побољшало. Домаћа и страна потрошња нехрђајућег челика и челичане Обим испоруке је обрнуто пропорционалан.


Тада долази до утицаја производње. Када је производња велика, цена 304 нерђајућег челика ће бити нешто нижа, а када је производња мала, тада ће цена расти. На цијену челика утицати ће и на цијену челика, а коначно и на домаћи увоз и извоз завојница од нехрђајућег челика. То је уско повезано са одређеном фазом, тако да морате да сагледате одређено време у различито време. Немојте мислити да је цена за сваки временски период постављена, то је стална цена.


 Фосхан Ганглерен Метал Продуцтс Цо., Лтд., контакт: Менаџер Ие, 18007570077, ВеЦхат КК исти број: 394894531, 12-годишњи произвођач снаге, може се прилагодити према цртежима, главни: екран од нехрђајућег челика по мери, намештај од намештаја од нехрђајућег челика, Ормар за вино од нехрђајућег челика, украсна преграда од нехрђајућег челика, произвођач екрана за Гуангдонг Фосхан, витрина од нехрђајућег челика, столић од нехрђајућег челика, цветни лонац од нехрђајућег челика, позадински зид од нехрђајућег челика, строп од нехрђајућег челика, прилагођавање производа у облику нехрђајућег челика.