E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Utviklingssituasjon og fremtidig trend med møbler tilbehør til maskinvare

I løpet av de siste fem årene, fra perspektivet til produksjonsskalaen for produkter og salgsvolumet til foretakene, på grunn av nedgangen i hele markedsøkonomien, har møbelmaskinvaremarkedet endret seg fra en mangelvare til et stort tilbud og etterspørsel. Foretaket vil bli eliminert. Produktoppgradering, teknologisk innovasjon, dette er også en måte å transformere og oppgradere. I tillegg kan vi også oppnå vår egen transformasjon og oppgradering gjennom innovasjon, virksomhetstransformasjon og innovativ service til forbrukere og salgstjenester til operatører, og strebe etter å gripe muligheten i omskifting.

Med utviklingen av økonomien og forbedringen av folks materielle nivå, har møbler maskinvare et kvalitativt sprang i stor grad.Møbler maskinvare er en uunnværlig detalj i folks liv. Utvikling og innovasjon bør alltid betrakte forbrukernes etterspørsel som den viktigste retningen.

1. Samarbeidsutvikling av nye produkter: Med utviklingen av samfunnet har kunder i inn-og utland satt høyere krav til møbelprodukter. Stiler og krav som er fremmet av kunder, er sannsynligvis ikke utstyrt med matchende møbler.

For å oppfylle kundenes krav, krever det samarbeid fra møbler maskinvareselskaper for å delta i utviklingen av nye møbelprodukter. Møbelprodusenter og produsenter av møbelmaskinvare jobber sammen for å dra full nytte av fordelene med design, teknologi og utstyr for begge parter for å danne et nytt format Møblerhardware og nye møbler er designet, produsert og feilsøkt sammen for å maksimere sosiale ressurser. God konfigurasjon.

Moderne informasjonsteknologi gir også en plattform for informasjonsutveksling og teknisk koordinering for samarbeidsutvikling av nye møbler maskinvareprodukter Moderne digital teknologi gir også teknisk støtte for rask og nøyaktig produksjon. Samarbeidsutvikling oppfyller ikke bare de spesielle behovene til møbelfirmaene, men øker også produktvariasjonen og kvaliteten til møbelmaskinvareselskaper, noe som gjør møbelfirmaer og møbelmaskinvareselskaper til en vinn-vinn-situasjon. I følge analysen av Jiuzheng Building Materials Network, under den nåværende sosiale bakgrunnen, er samarbeidet mellom møbelprodusenter og møbelprodusentens delbedrifter spesielt viktig. Gjennom samarbeidsutvikling har samarbeidet mellom design- og utviklingspersonell fra begge parter blitt en slags fagforening som kompletterer hverandre. Møt markedet med en sterkere fordel.

2. Kombinasjonen av utseende og funksjon: møbelmaskinvare er delt inn i to kategorier: dekorativ maskinvare og funksjonell maskinvare.

Mange produsenter av møblerhardware skiller de to immaterielt fra hverandre. Dekorativ maskinvare fokuserer ikke på funksjonell utvikling. Funksjonell maskinvare har mangelfull forskning på sin dekorative utvikling, og det er en kobling mellom de to. Med glidedørtilbehør som eksempel, er funksjonene og strukturen kontinuerlig forbedret og perfeksjonert gjennom årene, men de tar ikke hensyn til ensartetheten i dekorasjonen. Selv om mange produkter er veldig nyttige, ser de ikke alltid bra ut. I løpet av de siste årene, med forbedring av nivået på nyskapende design, er mange designere oppmerksom på møbler, og vurderer møbler til maskinvare med konseptet industriell design, slik at utseendet og funksjonen til møbler må være bedre integrert er trenden med møbler. .

3. Humanisert design: Livskvaliteten forbedres, og kvaliteten på hver eneste detalj i livet vil også tiltrekke seg oppmerksomhet.

Maskinvare kan best reflektere livskvalitetsdetaljene. Åpning og lukking av skapdører, åpning og lukking av skuffer ... Utmerket møbelmaskinvare kan gjenspeile det menneskelig orienterte humanismeprinsippet i disse daglige handlingene. Humaniserte konsepter som sikkerhet, innsats, stillhet og komfort vil bli integrert ytterligere i utviklingen og designen av møbler. Dette er også et uunngåelig krav for sosial utvikling.


Artikkelen er utdraget av redaktøren av Gangleren: www.gangleren.com