E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Hva du må være oppmerksom på når du behandler rustfritt stål i rosegull

Når du behandler ristgulvet i rustfritt stål, må stilen først legges merke til. I henhold til egenskapene til dekorasjonsstilen er ristens stil også annerledes. For eksempel er det kinesisk stil, europeisk stil osv. Kinesisk stil er vanligvis Det er en slags relativt firkantet og kan gjøres om til en skjerm i stuen. Den europeiske stilen gjenspeiler skjønnheten i linjene, og kurvene brukes til å vise de perfekte mønstrene. Ulike stiler er egnet for hus med forskjellige dekorasjonsegenskaper.


Fra overflateteknologisk synspunkt er det vanligvis to typer rost gull rustfritt stål rist, den ene er speiloverflate, den andre er børstet. Effekten av speiloverflaten er som et speil, og refleksjonseffekten er mer ideell. Og børstet er dannet av hårfestet, slitestyrken er bedre, men den reflekterende effekten er ikke like god som speilet. Det brukes vanligvis innendørs, og oftere brukes til tegning. Hvis den brukes utendørs, er speileffekten mer ideell.


 Foshan Gangleren Metal Products Ltd. Rustfritt stål vinskap, rustfritt stål dekorativ skillevegg, Guangdong Foshan skjermprodusent, rustfritt stål vitrineskap, rustfritt stål salongbord, rustfritt stål blomsterpotte, rustfritt stål bakgrunnsvegg, rustfritt stål tak, rustfritt stål formet produkttilpasning.