E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Problémy, ktorym by ste mali venovať pozornosť pri kúpe konferenčného stolíka

bezpečná otázka


Zvyčajne sa umiestňuje do obývacej izby, zasadacej miestnosti a na iné miesta, ktoré sa často pohybujú, takže s rohmi a rohmi konferenčného stolíka by sa malo zaobchádzať dobre. Pri výbere skúste zvoliť viac zaoblený konferenčný stolík.



Farebný odtieň

Konferenčné stolíky z kovu a skla môžu ľuďom dodávať pocit jasu a majú vizuálny efekt rozširovania priestoru, zatiaľ čo drevené stoly pokojnej a tmavej farby sú vhodné do väčších klasických priestorov. Preto pri výbere konferenčného stolíka záleží na vnútornom prostredí domu, aby obývacej izbe bol harmonický pocit.


 


veľkosť priestoru

Veľkosť priestoru je základom pre zváženie veľkosti a tvaru konferenčného stolíka. Ak priestor nie je veľký, oválny malý konferenčný stolík je lepší a vďaka mäkkému tvaru je priestor uvoľnený bez pocitu stiesnenia. Ak je priestor príliš malý, zväčšený konferenčný stolík bude zjavne nevhodný a zdá sa, že konferenčný stolík má tendenciu dominovať stolu, ak je malý priestor umiestnený vo veľkom priestore, bude konferenčný stolík vyzerať zanedbateľne. Všeobecne možno povedať, že v obývacej izbe s relatívne malým priestorom je vhodné umiestniť mobilný konferenčný stolík s jednoduchým tvarom, alebo môžete použiť zakrivený konferenčný stolík na uvoľnenie priestoru bez toho, aby ste sa cítili stiesnení. Okrem toho by veľkosť konferenčného stolíka nemala byť príliš veľká, farba by nemala byť príliš tmavá a štýl je najlepšou voľbou v malom priestore. Súčasne je funkcia ukladania veľmi silná alebo je možné upraviť veľkosť konferenčného stolíka, je to tiež najlepšia voľba pre malé priestory.




Zdroj: výrobca nábytku z nehrdzavejúcej ocele Gang Leren www.gangleren.com