E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

Podeľte sa s vami o klasifikácii čajovych stolov

Klasifikácia konferenčného stolíka:


香 几

Ako už názov napovedá, tabuľka kadidla je druh, ktorý sa používa na spaľovanie kadidla v peci na uctievanie alebo modlitbu, a môže byť tiež vybavený starými hodinami. Použitie Xiangji sa väčšinou používa v skupinách alebo vo dvojiciach a niektoré sa používajú jednotlivo. Popis Xiangji v „Zunsheng Bajian · Yanxian Qingshang“ je veľmi podrobný: „Existujú dva spôsoby, ako vyrobiť Xiangji v miestnosti Shao, najvyššia je 2 stopy a 8 palcov, a boky sú vyrobené z mramoru, achátového kameňa alebo kosti. Srdce Bai Nan alebo štyri alebo osem anízov alebo desaťtisíc alebo slivkové kvety alebo slnečnice, huby alebo guľaté alebo laky alebo vodou namleté ​​Zhumu, používané na vydláždenie kameňa alebo na hranie s krásnymi kameňmi Alebo nastavte kadidlo, alebo nastavte kvetinu, aby vysadila viac kvetov, alebo nastavte pec na pálenie kadidla, táto vysoká tabuľka je tiež. “Existuje mnoho druhov kadidla, sú rôzne výšky a nie sú určené na pálenie kadidla, môžu sa tiež použiť. Ako je umiestnenie všetkých druhov nábytku, stovky hier, atď, pre jasnú hru, veľmi šťastný.



Drevený konferenčný stolík

Prírodný materiál dreveného konferenčného stolíka vytvára pocit blízkosti k prírode, farby sú jemné a remeselné je vhodné na prispôsobenie pokojného sedacieho nábytku.



Sklenený konferenčný stolík

Existujú dva typy sklenených čajových stolov: jeden je sklo ohýbané za tepla, ktoré je temperované po vysokoteplotnom ohýbaní za tepla a má krásny oblúk. Celé telo konferenčného stolíka je sklo, druhým je stolová doska z tvrdeného skla, doplnená jedinečným doplnkom z umelej imitácie zlata. Elektrostatické rúry z nehrdzavejúcej ocele, nehrdzavejúca oceľ a ďalšie šasi, elegantné a luxusné, jednoduché a praktické. Sklenené konferenčné stolíky sú tiež najviac tvarované konferenčné stolíky, videli sme iba štvorcové a obdĺžnikové konferenčné stolíky, okrúhle konferenčné stoly alebo iné tvary konferenčných stolov sú zvyčajne zriedkavé. Kvôli rôznym zmenám skla budú konferenčné stolíky s nimi tiež rozmanité.



Ratanový a bambusový konferenčný stolík

Ukazuje prírodnú tendenciu, tichý a jednoduchý štýl, vhodný pre drevené pohovky alebo ratanové pohovky, s vhodným nábytkom.



Zdroj: výrobca nábytku z nehrdzavejúcej ocele Gang Leren www.gangleren.com