E-Mail:info@steelaman.com| SEND INQUIRY

Custom made architectural & decorative stainless steel work for commercial & residential applications

WhatsApp / Wechat+86-18007570077

På vedlikehold ferdigheter for møbler maskinvare tilbehør

I prinsippet om daglig vedlikehold av møbler, skal all maskinvare holdes ren og tørr. Hvis den er våt, bør den tørkes av i tide for å forhindre vannmerker eller korrosjon. For dumplingkjeder og glideskinner er det best å tilsette smøreolje regelmessig for å sikre jevn åpning og lukking av komponentene. Ikke heng tunge gjenstander eller våte gjenstander på håndtaket. Hvis det er løshet, kan du justere skruen på baksiden. Når dørpanelet er ujevnt eller løst, kan du bruke en Phillips skrutrekker til å undersøke, justere og feste dørkløftene.

Møbler er døpt med vann, forskjellige skitt og rengjøringsprodukter hele dagen, og det er veldig utsatt for kjemiske endringer, så vær oppmerksom på det under vedlikehold. Følgende vedlikeholdsmetoder kan hjelpe deg med å opprettholde utstyr til baderomsmaskinvare. Levetiden til vil ikke bli forkortet på grunn av de ovennevnte årsakene:

1. Skyll tappekranen med rent vann og tørk den med en myk bomullsduk. Ikke bruk noen rengjøringsmidler, kluter eller tørkepapir, eller noen sure rengjøringsmidler, poleringsmidler eller vaskemidler eller såpe osv. For å tørke kranen. .

2. På grunn av den langsiktige forkromede overflaten på forskjellige vaskemidler og dusjgeler som brukes i normale tider, vil glansen på tappekranens overflate bli dårligere og direkte påvirke maskinvarens overflatekvalitet. Rengjør maskinvarens overflate med en myk klut minst en gang i uken, helst med et nøytralt vaskemiddel.

3. For hard skitt, overflateskala og flekker som er vanskelige å fjerne, bruk et mildt flytende vaskemiddel, fargeløst glassvæske eller poleringsvæske uten slitasje osv., Og rengjør kranen med rent vann for å fjerne alt Vask kranen for å fjerne alt vaskemiddel og tørk med en myk bomullsklut.


For mer bilder og produktinformasjon, vennligst besøk Ganglerens offisielle nettsted: www.gangleren.com